ابزار دقیق مادیس

در این وب لاگ به معرفی ابزار دقیق و مقالات هم خانواده می پردازیم

ابزار دقیق مادیس

در این وب لاگ به معرفی ابزار دقیق و مقالات هم خانواده می پردازیم

ابزار دقیق شامل تجهیزاتی همچون فلومتر، ترانسمیتر فشار، ترانسمیتر دما و همین طور لول سنج برای اندازه گیری سطح مخازن هستند

۳ مطلب در مهر ۱۴۰۱ ثبت شده است

8 خصوصیت مهم ست اداری

علیرضا محمدشاه | شنبه, ۳۰ مهر ۱۴۰۱، ۰۶:۱۷ ب.ظ

8 خصوصیت مهم ست اداری

آشنایی با ست اداری

مجموعه ای از اوراق اداری که شامل سربرگ، لوگو، پاکت، کارت ویزیت، نامه و... میشود را ست اداری میگویند. از مهم‌ترین اجزای طراحی یک شرکت ست های اداری می باشد. هر کدام از بخش های آن فاکتورهای مهمی در بازاریابی شرکت دارند.اگر بصورت حرفه ای به آن توجه کنیم،تاثیر زیادی برای تبلیغات آن شرکت خواهد داشت. با استفاده از ست های اداری، از اسناد سازمان قابل دستکاری نخواهند بود.طراحی ست اداری دارای شامل طرح های زیادی است.به اختصار با بعضی از آن ها آشنا میشویم:

خصوصیات مهم در طراحی ست اداری

لوگو : مهمترین فاکتور در ایجاد برند شما است.

طراحی : استفاده از یک رنگ سازمانی و هماهنگی بین لوگو و طرح بسیار مهم است.

فونت : فونت ها باید رسمی و خوانا باشند.(از فونت ها فانتزی استفاده نشود.)

سادگی : از زرق و برق و زیاده روی در طراحی بپرهیزید.

زمینه سفید : تمیز و شکیل بودن رنگ سفید به جذابیت کار شما اضافه میکند.

چاپ : برای داشتن ست با کیفیت ومختص خودتان از چاپ عمومی بپرهیزید.سعی بر داشتن فرم اختصاصی خود کنید.

 

از بین محصولاتی که درباره آنها صحبت کردیم بسیاری را می توایند به صورت عمومی سفارش دهید و یا به عنوان محصول سفارشی مختص خودتان برای چاپ ارسال کنید، توجه کنید که در مجموعه چاپیلون برای چاپ اختصاصی هزینه طراحی دریافت نمی شود و هر موردی که در مجموعه به صورت اختصاصی طراحی گردد بدون هزینه و به صورت رایگان خواهد بود.

خدمات مجموعه چاپیلون شامل طراحی و بازسازی لوگو, کارت ویزیت, سربرگ A4 و A5, پاکت A4 و A5, پاکت نامه (ملخی), یادداشت, فولدر , پوشه, اسناد ارتباطی داخلی, بروشور, کاتالوگ, تقویم و استند, پوستر, بسته‌بندی محصولات می باشد. در زمره این محصولات مواردی هستند که فرزندانی دارند نامدار تر از خودشان، به عنوان مثال در مورد اسناد ارتباط داخلی ادارات و شرکت ها می توان به برگه های مرخصی، برگه های انبار و حسابرسی و چند برگی های کاربن دار اشاره کرد که بسیار پر کاربرد هستند و یا به برگه های بیمارستانی شامل امور مالی و امور بیماران و انبار بیمارستان.

برای دیدین نمونه های سربرگ اداری بر روی دکمه کلیک ضربه بزنید.

تهیه شده در گروه چاپیلون

منبع : سایت ویکی پدیا

 

  • علیرضا محمدشاه

فایل های ایلاستریتور و فتوشاپ برای چاپ

علیرضا محمدشاه | شنبه, ۲۳ مهر ۱۴۰۱، ۰۴:۲۱ ب.ظ

برای آندسته از افرادی که تصمیم مشخصی برای استفاده از نرم افزار ندارند و مطمئن نیستند که می بایست از فتوشاپ یا کرل یا ایلاستریتور بهره بگیرند باید بگوییم که معمولا نرم افزار های وکتوری مانند کرل و ایلاستریتور بسیار خروجی مناسب تری برای دستگاه چاپ ارائه می دهند به خصوص که دستگاه های به روز تر چاپ را استفاده نمایید، اما در نهایت واقعا تفاوت خاصی بین خروجی فتوشاپ و سایر نرم افزار ها به صورت وکتوری نیست.

منبع این جداول وب سایت Fix the Photo می باشد که طی بررسی های انجام شده از بین کاربران گرافیکی این موارد را ذکر کرده است بنابراین اغلب افرادی هستند که به کار طراحی مشغول هستند، یک مورد درباره واژه طراحی در این تحقیق بسیار پر رنگ و مهم به نظر می رسد و آن هم اشاره به این موضوع است که طراحی از دید این افراد به نوعی اجرای یک طرح به مانند کشیدن با دست است نه به معنای ترمیم تصاویر و کار بر روی تصاویر، اگر موردی هست که در آن گرافیست با دست و ایربراش و غیره اجرا می کند در گروه طراحی یا Draw قرار می گیرد ولی اگر شما به ترمیم یک عکس قدیمی و روتوش یک چهره و یا قرار دادن یک فضانورد در یک استخر مشغول هستید این واژه یعنی Draw قابل استفاده نیست.

تفاوت بین کرل و ایلاستریتور Corel-vs-Illustrator

با توجه به اینکه بسیاری از اصناف در ایران از نرم افزار کرل استفاده می کنند، بهتر است این نرم افزار را یاد بگیرید، حداقل بهره گیری از این نرم افزار در مواردی است که دستگاه ها بر اساس اصول CNC یا Computer Numerical Control کار می کنند، مانند دستگاه های لیزری که در خیابان پامنار مشغول به برش ورق های پلکسی و طلق و کربن دار هستند یا مثلا برای دستگاه هایی که طرح های روی درب را در شهرک چوب خاوران در می آورند، یا مثلا برش کابینت و بسیاری از مواردی که دستگاه با استفاده از مختصات بر روی خطوط حرکت می کند و برش و حک را انجام می دهد. دستگاه های کاترپلاتر خیابان فردوسی که به برش استیکر و برچسب هم مشغول هستند از همین سیستم بهره می گیرند و معمولا فرمت کرل را بهترین فرمت برای کار خود می دانند. توجه کنید که کرل قابلیت های گرافیکی بسیاری هم دارد و فایلهای طراحی مانند جعبه هم به کرات از این نرم افزار بهره می گیرند. اما واقعیت این است که به جز این صنف بسیاری از اصناف قدیمی تهران هم همچنان از این برنامه بهره می گیرند. البته اغلب این صنوف در اصل نیاز به فایل وکتور دارند و اگر شما در اتوکد هم چنین فایلهایی را اجرا کنید می توانید خروجی وکتور را به آنها ارائه دهید و خیلی از این افراد از همین فایل اتوکد هم بهره می گیرند، در نهایت اگر شما فقط به سراغ Illustrator بروید هم با توجه به اینکه فرمت نهایی به صورت وکتور خواهد بود می توانید بین نرم افزار های مختلف خروجی بگیرید و آنچه مورد نظر این صنوف است را به آنها تحویل دهید، هر چند که در نهایت وقتی کار را به هر کسی در این مجموعه تحویل دهید از شما فرمت کرل 15 سال پیش را می خواهند چون هیچ کدام نرم افزار های به روز ندارند. تفاوت های نرم افزار کرل با ایلاستریتور

تفاوت بین کرل و فتوشاپ

ماهیت کلی این دو نرم افزار با یکدیگر متفاوت می باشد و فتوشاپ یک نرم افزار وابسته به پیکسل اما در عوض کرل Corel یک نرم افزار وابسته به وکتور و فرمول های وکتوریست. در فتوشاپ هر پیکسل pixel جایگاه مشخصی دارد و این با نقطه point که در کرل جایگاه دارد تفاوت اساسی ایجاد می کند. در جدول زیر به این موارد اشاره مستقیم نشده است و بر اساس جایگاه بین کاربران مقایسه انجام شده.  

کدام فایل برای چاپ افست مناسب است؟ CorelDraw یا PhotoShop یا illustrator را انتخاب کنیم؟

اول یک نکته درباره نرم افزار های گرافیکی ذکر کنیم، به راحتی می توانید در بین نرم افزار های مختلف حرکت کنید و فایل ها را به یکدیگر منتقل کنید، اما افرادی که تجربه طولانی کار با این نرم افزار ها را دارند و در مدت طولانی کار چاپ افست انجام داده اند همگی می دانند که این کار ممکن است مشکلاتی به وجود آورد که قابل جبران نیستند و نیاز است که حتما در این موارد حساس بود تا بهترین خروجی از دستگاه چاپ حاصل شود.

اما تجربه چاپ ثابت کرده است که خروجی نرم افزار هایی مانند Corel و illustrator که وکتوری هستند به مراتب برای چاپ مناسب تر است

با این حال من به عنوان نویسنده این مقاله معمولا در 90 درصد موارد به سراغ PhotoShop می روم و از خروجی این نرم افزار برای چاپ کاملا راضی هستم، به نظر نکته مهم در رعایت عادت های افرادی است که در این صنف مشغول به کار هستند، مثلا خروجی شما همیشه می بایست یک فایل PDF با کیفیت Press باشد، برخی تصور می کنند که کیفیت بالا در PDF گزینه High است اما در واقع برای چاپ و کیفیت با رزولوشن حداکثری می بایست از گزینه Press استفاده کنید و تا جای ممکن از گزینه های Default برای این خروجی بهره بگیرید بخصوص که در فایل های PDF گزینه OverPrint دیده نمی شود ولی اعمال می گردد. این موضوعات می بایست حتما رعایت شود و مراقب باشید که در چه کاری چه گزینه هایی را انتخاب می کنید. به جز گزینه over-print در حال حاضر ممکن است به مشکل دیگری نخورید، اگر فونت ها را به درستی در سیستم خود پس از خروجی PDF می بینید و اعداد و فاصله ها درست هستند به مسئله دیگری نخواهید خورد، توجه کنید یک متن اگر نیم فاصله داشته باشد هم می بایست مورد توجه قرار گیرد. بعد از خروجی گرفتن حتما فایل را بررسی کنید.

  • علیرضا محمدشاه

نحوه ارائه فایل به چاپخانه

علیرضا محمدشاه | سه شنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۱، ۰۶:۰۷ ب.ظ

مسلما بارها پیش آمده که به نحوه ارائه فایل به چاپخانه فکر کرده باشید وگرنه چرا باید این مطلب را بخوانید!!! چاپخانه یک اصول کلی دارد، رعایت استاندارد های رنگ و سایز مناسب، در نظر داشته باشید که دستگاه چاپ سایز های مشخص و اصولی دارد به عنوان مثال یک دستگاه می تواند سایز 100 در 70 سانت و یا 60 در 45 سانت را چاپ کند، برای چنین دستگاهی شما هر فایلی را با یک سانت فضا از هر طرف می توانید برای چاپ بفرستید، مثلا فرض کنید قصد دارید دو عدد تراکت تبلیغاتی سایز A4 را برای چاپ ارسال کنید، این یک تعرفی فوق العاده ساده برای استفاده از وب سایت های آنلاین سفارش چاپ است.

سایز چاپ فرم اختصاصی

بگذارید خیلی خلاصه برای موضوع سایز یک بیانیه صادر کنیم، هر دستگاه چاپ به یک سانت فضا برای گیره های دستگاه که کاغذ را میگیرند نیاز دارد که به اصطلاح به آنها پنجه ماشین می گوییم، یعنی در یک دستگاه چاپ به ابعاد 60 × 45 می بایست نهایتا کار چاپی شما 60 × 44 سانت باشد. خیلی خلاصه بخواهیم ماکزیمم سایز برای دستگاه های چاپ را برشماریم:

  • ابعاد 50 × 70 سانت
  • ابعاد 100 × 70 سانت (از یک سمت دو برابر بالا)
  • ابعاد 45 × 60 سانت
  • ابعاد 90 × 60 سانت (از یک سمت دو برابر بالا)

همانطور که مشاهده می کنید، دستگاه ها از یک سمت دو برابر دستگاه بالا سری خود هستند. دستگاهی مانند هایدلبرگ C200 که در مجموعه چاپیلون مورد استفاده قرار می گیرد هم ابعاد 50 × 70 و هم 60 × 45 را چاپ می کند.

سایز های مورد تایید برای چاپ فرم عمومی

در صنف چاپ و چاپخانه داران، یک فقره کالا بسیار شهره است که نام آن فرم عمومی نهاده اند، این فرم عمومی در بین اقتصاددانان نیز بسیار پر طرفدار است چرا که ارزان قیمت ترین نوع چاپ به شمار می رود. در نظر داشته باشید که چاپ فرم عمومی با اختلاف رنگ 15-20% و با خطاهای ممکن و غیر ممکن شکل می گیرد. در یک تعریف خلاصه می بایست بگوییم:

فرم عمومی نوعی از چاپ است که در آن محصولات پر کاربردی مانند کارت ویزیت، تراکت و سربرگ و پاکت و غیره را از چندین مشتری دریافت می کنند و همه آنها را در کنار هم تا جای ممکنه فرو می کنند تا چنان به صرفه در آید که کارت ویزیت شما 145 هزار تومان به جای 1.000.000 تومان هزینه بردارد. در چنین فرمی از حسن آقای بقال تا مجریان صد همایش و دکتر و دانشور و سخنور و پولتیک دان کنار هم گرد می آیند و کارت های ویزیت خود را به یکباره چاپ می نمایند.

به عنوان مثال در دو تصویر زیر چنان فرو کردنی انجام شده که کفتران و مرغان در کنار فاکتور و برچسب عسل و مایع دستشویی کرمی را در قرمزی چراغ خطر گنجانده ایم. [gallery columns="2" size="full" ids="10063,10064"] همانطور که در تصاویر بالا مشاهده می کنید فرم عمومی برای چاپخانه بدین سان است و کارهای مشتریان مختلف در کنار هم چیده می شوند، یک میانگین رنگی از آنها گرفته می شود و چشم ناقص محمد جبار نژاد (چاپچی باشی) آنها را چاپ می نماید، در نظر داشته باشید که آن اختلاف رنگ که بین کامپیوتر شما و این چاپ شده های بی نوا رخ داده است، نه تنها تقصیر چاپچی باشی بلکه گاها هم به خاطر عدم تطابق مانیتور شما با دستگاه چاپ است که هر قدر تلاش کنید گویا با یکدیگر جاری و با جناقند و قصد ندارند یکسان شوند. پس به یکباره قید آن 15 درصد ناقابل را بزنید و بروید به سراغ احیای پول خود از مشتری که شما گرافیستی هستید بی تقصیر از کیفیت چاپ، اما در مانده در دریافت وجه به خاطر عدم تطابق رنگ. خلاصه کلام اینکه اگر چاپچی شما برجسته و ماهر و چشم آبی و سفید چرده باشد که در فرنگ زندگی می کنید و راه به جایی دارید، اما اگر جبار سیاه، چاپچی شماست که هیچ به جایی راهی نیست و می بایست با همین چاپ فرم عمومی که اندکی برای آن بیشتر پرداخت نکرده اید کنار آیید.

نوع فایل تحویل شده به چاپخانه

با توجه به این موضوعات گفته شده می بایست در نظر داشته باشید که یا باید فایل ها بر اساس سایز بندی داخل راهنمای فرم عمومی و مثلا لیست قیمت یک چاپخانه طراحی شوند یا بر اساس فایل های راهنمای چاپ موجود در وب سایت های این شرکت ها. برای دیدن فایل های راهنمای چاپ و لیست قیمت اینجا را کلیک کنید.


[caption id="attachment_10066" align="alignleft" width="225"] دانلود لیست قیمت[/caption] [caption id="attachment_10067" align="alignnone" width="225"] دانلود راهنمای چاپ[/caption]  


مطابق راهنمایی که از صفحات بالا دانلود می کنید می توانید به ساختاری که برای ارائه فایل چاپی مورد نیاز است دست یابید. در نظر داشته باشید که فایل لایه باز بهترین راه برای ارائه به چاپخانه است و نیازی هم نیست نگران دزدیده شدن کار خود باشید چون به تعداد روزی هزار بار طراحی های مختلف به چاپخانه ارسال می شوند و چه خوش گفت که معما چو حل گردد آسان شود، یعنی اگر فایل طراحی شده و آماده خود را با هزار ترفند ببندید و عکس کنید و روی آن را واتر مارک بیفکنید باز هم از ابتدا طراحی می شود، چراکه معمای طراحی آن حل شده است.

فایل های قابل چاپ

واقعا هر فایلی که ارسال کنید قابل چاپ هست به دو شرط اینکه اول برای بهترین خروجی بهتر است CMYK بسته شده باشد و دوم اینکه بهتر است در نرم افزار هایی مانند Corel  و Adobe Illustrator که وکتوری هستند بسته شده باشد. هر چند که فتوشاپ خداوندگار و پدر و مادر و فرزندو همه کاره گرافیک و طراحی به شمار می رود، اما وکتور ها مانند تایتان هایی هستند که بر سر خدایان فرود آینده و آنها را با یک ضرب کراپ می کنند.          

  • علیرضا محمدشاه